Een droom werd een idee en wordt een bijdrage.

De wereld om ons heen verandert vlug. Alles gaat sneller, interactiever en meer en meer verdwijnen we achter schermen. Desondanks of misschien wel dankzij, zien we ook een hele andere stroming. Van haast naar beleven, van consumeren naar genieten en van wegwerpen naar duurzaam gebruik.

Bij Koedoe & Co nemen we onszelf niet te serieus en weten we heus wel dat wij alleen, niet de hele wereld kunnen veranderen. We zijn er wel van overtuigd dat als we allemaal een beetje doen, we samen tot grootse dingen in staat zijn.

Daarom hebben we duurzaamheid als must-have gekozen voor onze producten. Producten die heel dicht tegen onze wereld aan liggen. De wereld van de jacht, buitenleven, de natuur.

Geheel in lijn hebben we besloten om uitsluitend natuurlijke, biologische en/of gerecyclede materialen te gebruiken. En ook om een deel van onze winst te doneren aan doelen die daarbij aansluiten. (zie natuur & biotoopprojecten)

En omdat de meeste jachtkleding het merendeel van de tijd in de kast ligt, hebben we besloten om elegante, topkwaliteit kleding en accessoires te maken die zowel in de jacht als dagelijks gebruikt kunnen worden.

Dat is dan ook de reden dat we als twee zeer gepassioneerde jagers en vooral maatschappelijk betrokken ondernemers, Koedoe & Co begonnen zijn. Niet alleen een merk, maar een invulling van een idee, een wens en misschien wel de ultieme droom; dagelijks bezig zijn met de natuur, om deze stap voor stap een beetje mooier te maken.

Op die manier kunnen we er allemaal van genieten.

Wij wensen u evenveel plezier bij het gebruiken van onze producten als wij hebben in het creëren ervan.

 

Met natuurlijke groet,

Jochem & Rutger