Nederlands merk Koedoe & Co lanceert als eerste ‘Shooting-fit’ overhemden.  

Nèt voor de opening van het traditionele jachtseizoen presenteert Koedoe & Co de Original ‘Shooting-fit’ overhemden. Het extra lange overhemd ‘schiet’ niet uit de broek bij onverwachte bewegingen in het veld of op de hoogzit. Ook biedt de zachte biologische katoenen stof extra comfort en flexibiliteit. De pasvorm is samengesteld door jagers en komt voort uit intensief passen en meten. Het resultaat is een overhemd wat geweldig draagt en past bij de jacht en buitenleven en daarmee uniek is op de markt.

Producten met een gezamenlijk verhaal

Initiatiefnemers Jochem en Rutger: “in onze wereld, de wereld van jacht en outdoor, ontbreekt het volgens ons aan originele, duurzame producten die herkenbare problemen of ergernissen oplossen. Als die producten dan ook nog de doelgroep verbinden door het gezamenlijke verhaal te vertellen, sla je 2 vliegen in één klap.”

Bijdrage aan natuur en garderobe efficiëntie 

Het Nederlandse jacht en outdoor merk Koedoe & Co, maakt kleding en accessoires, gemaakt van biologisch en/of gerecyclede materialen. Bijzonder is, dat de producten zowel outdoor als casual kunnen worden gedragen. “Zo ben je op kantoor ook nog een beetje jager, is omkleden niet altijd noodzakelijk en voorkom je een dubbele garderobe.” Daarnaast wordt een deel van de winst ingezet voor de promotie en realisatie van Biotoop projecten. Zo gaven de heren al eenden korven en zaaigoed weg aan hun clientèle, werken ze samen met SBNL en Bijenbaas en vertrekken bestellingen in bio-afbreekbare verzendzakken.

Trots 

Hiermee richten eigenaren Jochem en Rutger zich op de duurzame levensstijl van de moderne jager en buitenmens, die hun levensovertuiging graag actief maar bescheiden wenst uit te dragen. “Elegant en trots, precies zoals je dan van een Koedoe mag verwachten!” En dat is onder andere terugzien op hun Instagram account, waar veel trotse medestanders zich graag laten fotograferen in hun natuurlijke habitat, terwijl ze de kleding van de heren dragen. 

Waar verkrijgbaar?

De Koedoe & Co ‘Shooting-fit’ overhemden en wintercollectie zijn o.a. verkrijgbaar bij Het Brabants Jachthuis in Uden en op de website www.koedoe-co.nl

Koedoe & Co Casual hunting shirt shooting fit checkered duck hunting pheasant shooting
Koedoe & Co ‘Shooting-fit’ Light Blue Checkered

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Name *