DUURZAME JACHTKLEDING VOOR KINDEREN

Comfortabele, exclusieve en unieke producten die uw jacht-en outdoorbeleving compleet maken

ONLINE JACHTKLEDING VOOR KINDEREN KOPEN

Bij Koedoe & Co geloven we dat het de comfortabele, exclusieve en unieke dingen zijn die uw jacht-en outdoorbeleving compleet maken.

Graag helpen wij u – de moderne Jager en buitenmens – om consistent te zijn in uw levensovertuiging om in alle facetten duurzaam te zijn. Dat doen we door u de mogelijkheid te bieden om in onze Jachtwinkel, Dameskleding Jacht, Heren kleding Jacht, Kinderkleding Jacht, Outdoorkleding en Jachtartikelen te kopen, die door ons speciaal van duurzame, natuurlijke, biologische of gerecyclede materialen werden ontwikkeld.

Door op deze manier invulling te geven aan uw outdoor-garderobe, investeert u niet alleen in uzelf maar ook in de natuur, de leefomgeving van wild en het langdurige voortbestaan hiervan.

Omdat we dit ontzettend belangrijk vinden, doneren we een deel van onze winst aan Natuurfondsen en Stichtingen die hun opbrengsten inzetten voor het behoud, onderhoud en verbetering van de biodiversiteit, om deze duurzaam te benutten. Zodat we daar samen nog lang van kunnen genieten.

Zo combineren we het aangename, het duurzame en de passie voor de natuur.

Elegant, Duurzaam en Trots – Koedoe & Co