Jacht T-shirts Heren

Een heerlijk dragend, ademend, duurzaam jacht T-shirt is natuurlijk van groot belang bij een comfortabele outdoorbeleving zoals wandelen, klimmen of rennen. Maar ook bij een  jachtbeleving zoals de duivenjacht of de bokkenjacht. Wel zonde, dat zo’n keurig T-shirt, op andere dagen in de kast blijft liggen? Door dat we bij Koedoe & Co duurzame outdoorkleding en outdoor T-shirts maken die ook doordeweeks kunnen worden gedragen, slaat u twee vliegen in één klap!

Outdoor T-shirts online bestellen

Evenals in vele andere branches, zien we natuurlijk dat mensen T-shirts voor heren, T-shirts voor dames en outdoor kleding online kopen in een online jachtwinkel of outdoorwinkel bijvoorbeeld. Daarvoor hebben we voor ieder kledingstuk, van jachttrui tot outdoor overhemd voor de bokkenjacht of duivenjacht hele goede maattabellen gemaakt. Door goed te kijken naar deze maattabellen, weet u zeker dat bijvoorbeeld uw outdoor T-shirt en Jacht T-shirt perfect zal passen. Wij begrijpen natuurlijk ook dat u soms toch graag kleding wil uitproberen. Dit is vanzelfsprekend mogelijk via onze partners zoals www.karoe.nl en Het Brabants Jachthuis. U kunt in deze winkels naar hartelust shoppen, kleding passen en uiteraard in een echte offline outdoor winkel kopen.

Koedoe & Co duurzame t-shirts

Bij Koedoe & Co maken we premium jachtkleding voor heren, dames, kinderen en outdoor artikelen voor iedere dag. Deze worden gemaakt van biologische, natuurlijke en/of gerecyclede producten. Een deel van de opbrengst wordt op verschillende manieren besteed aan het verbeteren van de biodiversiteit. Zo combineren we aangename met het duurzame en dragen we allemaal een steentje bij.

Een vraag die we vaak horen is: “Waarom hebben jullie de Koedoe gekozen als merknaam?” Voor ons is de Koedoe (Kudu in het Engels), de meest majestueuze evenhoevige van de planeet.
En wist u, dat van alle antilopen, de Koedoe kalveren de langste zorgperiode genieten?

De Koedoe staat daarom voor de met zorg ontwikkelde elegante en premium items, die aansluiten bij de gedachte: Casual jachtartikelen aanbieden, die bijdragen aan een mooiere biodiversiteit. ‘& Co’ voor iedereen die helpt bij het uitdragen van die gedachte.

Onze kleding is voorzien van een bescheiden, gedetailleerd borst-borduursel van een jager of jagerin. Zo herkennen echte kenners met oog voor detail, uw achtergrond en verfijnde, duurzame smaak!