DUURZAME HEREN JACHTKLEDING

Jachtkleding voor heren, heren jachtkleding, het is natuurlijk allemaal een beetje hetzelfde. Maar bij Koedoe & Co treft u wel een heel speciale collectie van kleding en accessoires. Wij vonden het namelijk erg zonde, dat veel van de outdoorkleding en jachtkleding voor zowel heren als de dames jachtkleding een groot deel van het jaar in de kast ligt. Daarom zijn we aan de slag gegaan om elegante, exclusieve kleding te maken die zowel outdoor als casual kan worden gedragen.

Duurzame jachtkleding voor heren

De Jachtkleding, outdoorkleding en jacht accesoires worden exclusief voor en door Koedoe & Co gemaakt van enkel natuurlijke, biologische en/of gerecyclede producten. Ook de (verzend) verpakkingen zijn zoveel mogelijk van (FSC) papier en gerecycled plastinc. Hierdoor hebben de producten en verzendwijze een minimale natuurbelasting. Als klap op de vuurpijl, investeren we een deel van de winst op verschillende wijzen in het verbeteren van de biotoop.
Hierdoor kunnen we zeggen: deze Jachttrui, dit paar jager-sokken en dit duivenjacht T-shirt dragen bij aan een mooiere biodiversiteit.

Onze collectie duurzame jachtkleding voor heren bestaat uit onder andere jacht truien, jacht polo’s, jacht overhemden en t-shirts voor de jacht. Natuurlijk enkel in klassieke kleuren, zodat u ook over enkele jaren (als het duurzame product nog steeds zijn staat heeft), nog keurig voor de dag komen.

Online jachtkleding voor heren kopen

Evenals in vele andere branches, zien we natuurlijk dat mensen jachtkleding heren, jachtkleding dames en outdoorkleding online kopen in een online jachtwinkel of outdoorwinkel bijvoorbeeld. Daarvoor hebben we voor ieder kledingstuk, van jachttrui tot outdoor overhemd voor de bokkenjacht of duivenjacht hele goede maattabellen gemaakt. Door goed te kijken naar deze maattabellen, weet u zeker dat bijvoorbeeld uw outdoor T-shirt en Jacht T-shirt perfect zal passen. Wij begrijpen natuurlijk ook dat u soms toch graag kleding wil uitproberen. Dit is vanzelfsprekend mogelijk via onze partners zoals www.karoe.nl en …. . U kunt in deze winkels naar hartelust shoppen, kleding passen en uiteraard in een echte offline outdoorwinkel kopen.

Waarom Koedoe & Co jachtkleding?

Bij Koedoe & Co maken we elegante jachtkleding en outdoor artikelen voor iedere dag. Deze worden gemaakt van biologische, natuurlijke en/of gerecyclede materialen. Een deel van de opbrengst wordt op verschillende manieren besteed aan het verbeteren van de biodiversiteit. Zo combineren we aangename met het duurzame en dragen we allemaal een steentje bij.

Een vraag die we vaak horen is: “Waarom hebben jullie de Koedoe gekozen als merknaam?” Voor ons is de Koedoe (Kudu in het Engels), de meest majestueuze evenhoevige van de planeet.
En wist u, dat van alle antilopen, de Koedoe kalveren de langste zorgperiode genieten?

De Koedoe staat daarom voor de met zorg ontwikkelde elegante en premium items, die aansluiten bij de gedachte: Casual jachtartikelen aanbieden, die bijdragen aan een mooiere biodiversiteit. ‘& Co’ voor iedereen die helpt bij het uitdragen van die gedachte.

Onze kleding is voorzien van een bescheiden, gedetailleerd borst-borduursel van een jager of jagerin. Zo herkennen echte kenners met oog voor detail, uw achtergrond en verfijnde, duurzame smaak!