Onderhoud Hoogzit-etui

Het leder is een natuurlijke ledersoort zonder afsluitende finish. De volnerfhuiden worden door vatverving op kleur gebracht en nadien niet meer met verf bewerkt. Hierdoor ontstaat het meest natuurlijke beeld wat je van leder kunt verwachten.

 

Qua onderhoud adviseren we het volgende:

Om het leder in optimale conditie te houden en uitdroging te voorkomen kunt u het leder behandelen met een kleurloze ledercrème.

Eventuele vlekken zo snel mogelijk met schone doek en schoon water reinigen. Deppend en/of zacht wrijvend schoonmaken, niet schrobben.

Regelmatige behandeling met een ledercrème is goed voor uw product. Het leder van uw hoogzitetui zal echter weinig onderhoud nodig hebben en waak ervoor om er niet te veel ‘op te smeren’.

 

Onderhoud Grote lederen reistas

Het onderhouden van je tas is voor veel mensen geen leuke bezigheid maar is wel erg van belang voor het behoud van je tas. Eigenlijk moet je het zien als een paar schoenen die je ook moet onderhouden of als je eigen huid die af en toe ook voeding nodig heeft om hem mooi te houden.


Herstellen van verkleuringen en uitdroging!

Zoals je weet is leer een natuurproduct, ons leer wordt op een natuurlijke manier gekleurd en kan daarom ook door weersinvloeden zoals zon, regen/vocht en viezigheid het leer verkleuren. Met speciale lederwas kun je doffere kleuren weer ophalen en je verzorgt meteen het leer dat ook na verloop van tijd wat kan uitdrogen. Tevens maakt het waterafstotend. Pak een schone doek en wrijf zacht je hele tas in met deze was. LET OP het leer wordt hierdoor donkerder maar na de behandeling kleurt hij weer na de oude kleuren. Je moet wel je gehele tas insmeren anders kan er kleurverschil ontstaan. Eventueel met een schone doek na wrijven (uitpoetsen).

Bescherming voor je nieuwe tas!

Het is altijd aan te raden om je tas vooraf goed in te spuiten met een vuil en waterafstotende spuitbus. Hierdoor komt er een extra beschermlaag over je tas en zal hij minder snel vies worden. Het wordt aangeraden dit regelmatig te herhalen.

Garantie

Garantietermijn
Mocht jouw product defect raken, dan kun je natuurlijk ook op ons rekenen. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Wij geven naast de wettelijke garantie ook een extra garantie. Deze extra garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. We moeten daar natuurlijk wel voorwaarden stellen aan de “extra garantie” maar ga ervan uit dat alles wat te maken heeft met het kapotgaan van onze producten wij deze zullen maken en/of vervangen. Verkleuren van accessoires en/of leder vallen helaas niet onder de garantie, dit heeft te maken met weersinvloeden en eventuele invloeden van wassen, gassen uit spuitbussen en de lucht. Om de garantie zo soepel mogelijk te laten verlopen kun je je retour aanmelden via onze klantenservice (customerservice@koedoe-co.nl). We zullen zo snel als mogelijk contact met je opnemen en het behandelplan met je afstemmen.

Waarom extra garantie?
Door de kwalitatief hoge vervaardiging van onze artikelen kunnen we deze service bieden. Koedoe & Co staat voor kwaliteit! Natuurlijk begrijpt iedereen dat invloeden van buitenaf geen garantie bieden, maar mocht er onverhoopt iets met het product gebeuren (bv naden die losgaan, rits die kapot gaat) dan geven wij daar deze garantie op. Klachten die ontstaan zijn door toedoen van buitenaf zullen we ook altijd in behandeling nemen en gezamenlijk oplossen. Wij streven tenslotte naar een 100% tevreden klant!

Defect bij ontvangst
Indien jouw product direct bij ontvangst niet aan de kwaliteitseisen voldoet, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Wij zullen je ten alle tijden een passende oplossing bieden.